| | | | | Ваше відношення до віртуальних романів | | А чому б ні | | 67,7% | [ 21 ] | | Ні, це не для мене | | 22,6% | [ 7 ] | | Зі мною такого ще не було | | 9,7% | [ 3 ] | | | Stimmen insgesamt : 31 | | | Autor | Nachricht |
Mitglied Registriert am: 2006-10-12 Punkte: 456 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 06 Dez 2006 16:44 Titel: Віртуальні романи | |
| Віртуальний роман зручний тим, що не треба годину збиратися на побачання, фарбуватись, вибирати топік до нових джинсів, фарбувати нігті та тримати себе постійно у формі. Це такий же самий флірт, як і в реалі, але тут не важливий твій вік, вага, зріст (не завжди ж ти всім кажеш правду? ) У віртуалі можна сказати, що ти зваблива блакитноока блондинка, та спілкуватися собі скільки влізе (тільки якщо ви не збираєтесь зустрічатися у реальному житті). Але треба бути готовим до того, що і твій співрозмовник теж може описати свою зовнішність з Бреда Пітта. Так само, при обміні фотками, не факт, що ви обміняєтесь СВОЇМИ фотками (знову ж таки, якщо ви не збираєтесь зустрічатися в реалі). У віртуалі нічим не допоможе супермодна стрижка, або гарний прикид, тут треба покладатися тільки на почуття гумору, гостроту розума та швидкість набирання посланя (ти ж не хочеш, щоб твій співрозмовник заснув, поки ти набиратимеш йому відповідь).
Але якщо ви все ж таки збираєтесь перенести всій роман у реал, тоді треба прикрашати себе зовсім трошки, і фотку свою висилати. (Що б не стався сюрприз-інфаркт від побаченного).
Тож, що ви думаєте про віртуальні романи? Чи були вони в вас? (І якщо були, чим все закінчилось) | | | Nach oben | |  |
Eroberer Registriert am: 2006-12-06 Punkte: 197 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 07 Dez 2006 09:47 Titel: Віртуальні романи | |
| Ні, це точно не для мене. Та я навіть не розумію тих диваків, які ото можуть стовбичити весь свій вільний час біля компу (не рахуючи ігор) та ще й романи там заводити. Маячня якась. Що, так важко піти на дискотеку, чи у кафешку та там познайомитися з нормальними хлопцями (дівчатами)???  | | | Nach oben | |  |
Mitglied Registriert am: 2006-10-12 Punkte: 456 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 07 Dez 2006 10:24 Titel: Віртуальні романи | |
| Диваки?? То що тут дивного.... А коли ти хворієш, теж на диско бігаєш? А коли тобі просто хочуться поспілкуватися з людьми, просто побалакати, посміятися, без цигаркового диму та пива та "а може зайдеш на чашку кави" а потім без "Ну, я тобі передзвоню". І що, по твоєму, на це здатні хіба що ненормальні???  | | | Nach oben | |  |
Tutor Registriert am: 2006-11-26 Punkte: 8164 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 07 Dez 2006 16:11 Titel: Віртуальні романи | |
|
дійсно, це досить цікаво, деколи потрібна і така розрядка, просто потрібно бути обережним зі словами, телефонами і т.п. а то можна таких дров наламати, що не розгребеш Ну і це не для ранимих натур, і тих хто швидко закохується  | | | Nach oben | |  |
Mitglied Registriert am: 2006-10-12 Punkte: 456 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 07 Dez 2006 19:16 Titel: Віртуальні романи | |
| А по-моєму як раз це для романтиків. Ну, це классно, коли за вікном ллє дощ, або хуртовина, а ті сидиш у теплій кімнаті, та тобі є з ким поспілкуватися. І не просто так, потеревеніти про моду, а просто розслабитися і получати кайф. До того ж ти можеш розкрити себе і твій співрозмовник буде кохати тебе (нехай віртуально) за те, яка ти є (якщо ти йому не набрешеш звісно). Також можна завести собі віртуального чоловіка, сім'ю (щоб тренуватися ) Хто зна, може ви потім колись і в реалі одружитесь  | | | Nach oben | |  |
Quasselstrippe Registriert am: 2005-12-22 Punkte: 1431 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 25 Dez 2006 14:27 Titel: Віртуальні романи | |
| Ага  | | | Nach oben | |  |
Quasselstrippe Registriert am: 2006-11-05 Punkte: 1772 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 27 Dez 2006 00:09 Titel: Віртуальні романи | |
| | Citata: |
віртуального чоловіка, сім'ю
|
а в мене колись була
(по приколу..навіть свідоцтво одруження і дитина )
тільки не вірю я в справжнє кохання по вірті(((
для цього є життя реальне.......
з віртуалу тільки раз на мільйони може в шось справжднє перерости...  | | | Nach oben | |  |
Quasselstrippe Registriert am: 2005-12-22 Punkte: 1431 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 03 Jan 2007 10:25 Titel: Віртуальні романи | |
| Ага раз на мільйон!
 | | | Nach oben | |  |
schaut sich noch um Registriert am: 2007-01-18 Punkte: 46 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 18 Jan 2007 12:50 Titel: Віртуальні романи | |
| Мала я такий роман. Він був з Німеччини, ще й до того ж, (як потім виявилося) на 10 років старший за мене, тому в реалі нам зустрітися не світило. Зате віртуально ми файно проводили час.  | | | Nach oben | |  |
Quasselstrippe Registriert am: 2005-12-22 Punkte: 1431 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 24 Jan 2007 15:32 Titel: Віртуальні романи | |
| Взагалі то віртуальні романі не передбачають ніякої відповідальності і ні до чого не зобовязують тому вони мають особливу популярність. Крім цього такі стосунки дозволяють людям з різних частин світу вільно спілкуватися і вявляти свої почуття.
проте такі стосунки мають небезпечний вплив на психіку людини інколи вони стають її реальністю.  | | | Nach oben | |  | | | |