| | Хто накі неформальні душі? | new | | | | Autor | Nachricht |
Plaudertasche Registriert am: 2008-07-15 Punkte: 3483 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 21 Jul 2008 20:21 Titel: Хто накі неформальні душі? | |
| я давно намагалася проаналізувати, чому стають нэформалами.Я спілкувалась з багатьма людьми. Всі, без вийнятку почали слухати таку музику після того, як отримали якусь психологічну травму, пережили, якусь трагедию, або просто були ігнорувані іншими членами суспільства.В їхніх душах селився страх бути самотніми, відштовхнутими, тому вони себе огороджують від цього світу, роблять собі імідж розбещених чи то озлоблених чи агресивних.
Більшість таких людей мають глибоку творчу,дуже чуйну, раниму натуру, і намагаються заховати її за ланцюгами чи диким ревом вокаліста якогось гурту. я по собі помітила, що агресивна музика перебиває біль, як то кажуть спосіб перенесення болю.
А взагалі рок на 2 місці після класики, це дійсно красива музика, щоб її зіграти потрібен неабиякий талант та майстерність.
Важку музику коли почала слухати - боліла голова, а потім після того як подивилася кліп і побачила інструменти та як з них отримують звук, то вже я почала впізнавати мотиви, а через рік мені навіть грайнд кор здався дуже мелодичною річчю...
Сама пережила втрату найріднішої людини, ненавиділа, тай ненавиджу весь світ, в музиці знайшла відраду.
Зазвичай повинна бути схильність до цього,абихто не стане, найчастіше захоплюються підлітки та дорослі з дитячим серцем....
НЕФОРМАЛИ!!!! Я ВАС ВСІХ ПОВАЖАЮ І ЛЮБЛЮ, БУДЬТЕ СОБОЮ І ЗАЛИШАЙТЕСЯ СОБОЮ!!!! ШЛЮ ВСІМ-ВСІМ ГАРЯЧІЙ ПОЦІЛУНОК!!! ЧУВАКИ! РОК-Н-РОЛЛ!! | | | Nach oben | |  |
wohnt hier Registriert am: 2006-12-09 Punkte: 23640 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 06 Aug 2008 10:09 Titel: Хто накі неформальні душі? | |
| | Про дорослих з дитячим серцем добре сказано | | | Nach oben | |  |
Tratschtante Registriert am: 2008-06-02 Punkte: 4643 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 02 Sep 2008 14:53 Titel: Хто накі неформальні душі? | |
| | Ти думаєш майже як я .Я дала таке визначення неформала:це людина у якої сталося якесь суттєве потрясіння,втрата чи просто постійна самотність.Неформальство мало б стати відрадою.В мене не стало...Але коли я в кедах і Лакрімосою на плечах виходжу в люди,то почуваюсь вищою або просто далекою і мені байдуже,що їм на мене начхати.Неправильно трохи але маємо,що маємо... | | | Nach oben | |  |
wohnt hier Registriert am: 2006-12-09 Punkte: 23640 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 02 Sep 2008 15:19 Titel: Хто накі неформальні душі? | |
|
А я ненапружую себе особисто тим шо інші думають, коли я виходжу в люди. Вони для мене сіра масса | | | Nach oben | |  |
Tratschtante Registriert am: 2008-06-02 Punkte: 4643 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 02 Sep 2008 15:29 Titel: Хто накі неформальні душі? | |
| | Вибач,а ти що неформал?Дурацьке запитання... | | | Nach oben | |  |
wohnt hier Registriert am: 2006-12-09 Punkte: 23640 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 02 Sep 2008 15:41 Titel: Хто накі неформальні душі? | |
| | Взалежності від настрою)) Іноді можу й цивілом побути. Але кеди і рюкзак з Металікою то незалежно од настрою))) | | | Nach oben | |  |
Tratschtante Registriert am: 2008-06-02 Punkte: 4643 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 02 Sep 2008 16:05 Titel: Хто накі неформальні душі? | |
| | Ясно.Добре бути неформалом коли друзі є.Я лише інколи перевтілююсь в неформалку і блукаю вулицями.Звичайно слухаю лише рок,готику,панк і т.д.але вдіваюся в більшості цивільно.Це швидше позерство але мені від цього стає легше.Можливо це просто відлюдкуватісь.Часто всі заважають і хочеться побути самою і просто під караоке покричати разом з КИШем про проклятий старий дім. | | | Nach oben | |  |
Plaudertasche Registriert am: 2008-07-15 Punkte: 3483 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 11 Sep 2008 04:56 Titel: Хто накі неформальні душі? | |
| ООО! ПРОКЛЯТИЙ СТАРИЙ ДІМ!!! а я люблю на караоке АРИЮ - ГОРЕЛ АСФАЛЬТ!!
А щодо одягу, то я іноді теж одягаюсь цивільно, але чесно - почуваю себе не в своїй тарілці! тому, по троху позбувайся цивільних речей і купуй НАШІ!!!
Почни купувати дрібнички - ланцюжок, напульсничок чи ще щось! і ти відчуєш, як міняється життя!
я теж одинока неформалка! лише зрідка я бачу деяких друзів і ми йдемо на фест! мені теж дуже одиноко!!! я лише півроку, як перестала соромитись чи то боятись виглядати нефоршею, пам"ятаю рік тому - на хеллоуін я вдяглась, як готка - я була счаслива в той же час - розгублена, бо поряд зі мною не було більш нефорів!!! уявляєш, навіть хтось кинув пляшку в мій бік, всі насміхались з мене! та те щастя - що я вище них перекривало образи і я була - щаслива!!!  | | | Nach oben | |  |
Sprücheklopfer Registriert am: 2008-08-27 Punkte: 840 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 03 Nov 2008 19:20 Titel: Хто накі неформальні душі? | |
| Сьогодні це модно, хтось вдів скейтери, пару браслетів на руки, слухає певну музику і вже вважає, що він неформал.... Але пройде пару років і він зрозуміє, що він просто піддався моді......
Але справжній неформал, це романтик, це той який має власну думку і не боїться її відкрити висловити, він не зважає на думку оточуючих, він таким залишиться на все життя... | | | Nach oben | |  |
Tratschtante Registriert am: 2008-06-02 Punkte: 4643 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 05 Nov 2008 11:43 Titel: Хто накі неформальні душі? | |
| Немая_тоска rašo (11 rug 2008 05:56 ) : | ООО! ПРОКЛЯТИЙ СТАРИЙ ДІМ!!! а я люблю на караоке АРИЮ - ГОРЕЛ АСФАЛЬТ!!
А щодо одягу, то я іноді теж одягаюсь цивільно, але чесно - почуваю себе не в своїй тарілці! тому, по троху позбувайся цивільних речей і купуй НАШІ!!!
Почни купувати дрібнички - ланцюжок, напульсничок чи ще щось! і ти відчуєш, як міняється життя!
я теж одинока неформалка! лише зрідка я бачу деяких друзів і ми йдемо на фест! мені теж дуже одиноко!!! я лише півроку, як перестала соромитись чи то боятись виглядати нефоршею, пам"ятаю рік тому - на хеллоуін я вдяглась, як готка - я була счаслива в той же час - розгублена, бо поряд зі мною не було більш нефорів!!! уявляєш, навіть хтось кинув пляшку в мій бік, всі насміхались з мене! та те щастя - що я вище них перекривало образи і я була - щаслива!!!  |
Зараз я не хочу купляти якісь речі,оскільки це мене почало дратувати!Цих псевдонефорів так багато,що хочеться вигадати щось типу колишньго ще достатньо не розвинутого неформальства.Щось інше,відмінне і таке щоб рідко хто міг наслідувати.) | | | Nach oben | |  | | | |