Forum | Chat | Weblogs | Clubs | Singlebörse | Spiele | Fotoalben | Mr. und Mrs. Wahlen Mitgliederliste Radio
Zu Favoriten hinzufügen Als Startseite anlegen   
Mein Profil
Community
Unterhaltung
Hilfreiches
Info
Service
Sprache
Werbung
    Mobileversionnew
RC-WELT.com » Clubs » Clubforen » НЕФОРМАЛЬНЕ ВОГНИЩЕ » Хто накі неформальні душі?
Neuen Beitrag schreiben   Auf Beitrag antworten Gehe zu Seite: Zurück    1, 2, 3, 4, 5  
Das Thema ausdrucken
Autor Nachricht
вона
Tutor
Tutor

BeitragVerfasst am: 10 März 2009 16:53
   Titel: Хто накі неформальні душі?
  Antworten mit Zitat    Dieser Beitrag ausdrucken

Цытата:

Більшість таких людей мають глибоку творчу,дуже чуйну, раниму натуру, і намагаються заховати її за ланцюгами чи диким ревом вокаліста якогось гурту. я по собі помітила, що агресивна музика перебиває біль, як то кажуть спосіб перенесення болю.
А взагалі рок на 2 місці після класики, це дійсно красива музика, щоб її зіграти потрібен неабиякий талант та майстерність.

100% Рок музика - це глибина слів, емоційність і бунтарство музики. Вона, як жива істота має свою душу і характер навідміну від безликого техно чи пустоголової попси.
Цытата:

Сьогодні це модно, хтось вдів скейтери, пару браслетів на руки, слухає певну музику і вже вважає, що він неформал.... Але пройде пару років і він зрозуміє, що він просто піддався моді......

Ви не уявляєте як це дістає, коли людина нічого не знаючи косить під когось і називається неформалом поняття зеленого не маючи що то таке.
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden Gästebuch Weblog lesen Die Alben des Benutzers anschauen
Дарушка
Tutor
Tutor

BeitragVerfasst am: 29 Mai 2009 15:57

А я неформалів поважаю! Вони-особистості без рамок!
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden Gästebuch Club anzeigen Weblog lesen Die Alben des Benutzers anschauen
Sumarkay
Master
Master

BeitragVerfasst am: 09 Aug 2009 20:41

Мій неформалітет(якщо можна так висловитись) почався саме з відповідної музики.А точніше з Арії.) Я перейняла ідеї висловленні у їх піснях. Це важко передати, але згодом я почала відчувати, що щось змінюється в мені, почала помічати відмінність між мною та іншими деякими людьми.Згодом мені почало подобатись бути не такою, як інші.
Перебуваю у такому стані вже три роки)
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden Gästebuch Weblog lesen Die Alben des Benutzers anschauen
Дарушка
Tutor
Tutor

BeitragVerfasst am: 12 Okt 2009 12:01

Неформал-це не так відповідна зовнішність,як стан душі.НЕФОРМАЛЬНИЙ погляд на світ,неформальні рішення,поведінка...НЕФОРМАЛЬНА ДУША!
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden Gästebuch Club anzeigen Weblog lesen Die Alben des Benutzers anschauen
Neuen Beitrag schreiben    Auf Beitrag antworten Alle Zeiten sind GMT + 1
RC-WELT.com » Clubs » Clubforen » НЕФОРМАЛЬНЕ ВОГНИЩЕ » Хто накі неформальні душі?
Seite 5 von 5 Gehe zu Seite: Zurück    1, 2, 3, 4, 5