| | Хто накі неформальні душі? | new | | | | Autor | Nachricht |
Tutor Registriert am: 2008-04-10 Punkte: 5735 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 10 März 2009 16:53 Titel: Хто накі неформальні душі? | |
| | Цытата: |
Більшість таких людей мають глибоку творчу,дуже чуйну, раниму натуру, і намагаються заховати її за ланцюгами чи диким ревом вокаліста якогось гурту. я по собі помітила, що агресивна музика перебиває біль, як то кажуть спосіб перенесення болю.
А взагалі рок на 2 місці після класики, це дійсно красива музика, щоб її зіграти потрібен неабиякий талант та майстерність.
|
100% Рок музика - це глибина слів, емоційність і бунтарство музики. Вона, як жива істота має свою душу і характер навідміну від безликого техно чи пустоголової попси.
| Цытата: |
Сьогодні це модно, хтось вдів скейтери, пару браслетів на руки, слухає певну музику і вже вважає, що він неформал.... Але пройде пару років і він зрозуміє, що він просто піддався моді......
|
Ви не уявляєте як це дістає, коли людина нічого не знаючи косить під когось і називається неформалом поняття зеленого не маючи що то таке. | | | Nach oben | |  |
Tutor Registriert am: 2009-03-23 Punkte: 9440 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 29 Mai 2009 15:57 Titel: Хто накі неформальні душі? | |
| | А я неформалів поважаю! Вони-особистості без рамок! | | | Nach oben | |  |
Master Registriert am: 2009-08-08 Punkte: 10955 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 09 Aug 2009 20:41 Titel: Хто накі неформальні душі? | |
| Мій неформалітет(якщо можна так висловитись) почався саме з відповідної музики.А точніше з Арії.) Я перейняла ідеї висловленні у їх піснях. Це важко передати, але згодом я почала відчувати, що щось змінюється в мені, почала помічати відмінність між мною та іншими деякими людьми.Згодом мені почало подобатись бути не такою, як інші.
Перебуваю у такому стані вже три роки) | | | Nach oben | |  |
Tutor Registriert am: 2009-03-23 Punkte: 9440 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 12 Okt 2009 12:01 Titel: Хто накі неформальні душі? | |
|
Неформал-це не так відповідна зовнішність,як стан душі.НЕФОРМАЛЬНИЙ погляд на світ,неформальні рішення,поведінка...НЕФОРМАЛЬНА ДУША! | | | Nach oben | |  | | | |