| |
| Чи існує справжнє кохання? | | Tак | | 80% | [ 12 ] | | Ні | | 20% | [ 3 ] | | | Stimmen insgesamt : 15 | |
| Autor | Nachricht |
Tratschtante Registriert am: 2008-07-16 Punkte: 3890 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 13 Jan 2009 17:12 Titel: Чи існує справжнє кохання? А ви по-справжньому кохали? | |
| | Ділимось своїми думками про таке високе почуття як кохання. Я не раз чув, що кохання існує, навіть сам якось закохався. Дійсно кохання облагороджує! Але й чув , що кохання не існує. Чув, що це міф. А ви як гадаєте? Існує справжнє кохання? | |
| Nach oben | |
 |
Aktives Mitglied Registriert am: 2009-01-08 Punkte: 729 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 14 Jan 2009 19:10 Titel: Чи існує справжнє кохання? А ви по-справжньому кохали? | |
| Кохання, певне, одне з найпрекрасніших почуттів, його важко описати, зрозуміти.
На мою думку, спражнє кохання існує. | |
| Nach oben | |
 |
Master Registriert am: 2007-03-10 Punkte: 13713 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 14 Jan 2009 19:46 Titel: Чи існує справжнє кохання? А ви по-справжньому кохали? | |
|
Існує безперечно, що ж тоді роблять мільйони людей йдучи до вівтаря))
але, головне, не будувати уявне кохання, кохання з книжок - варто памятати, що воно індивідуальне і неперевершене. | |
| Nach oben | |
 |
Tratschtante Registriert am: 2008-07-16 Punkte: 3890 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 15 Jan 2009 07:45 Titel: Чи існує справжнє кохання? А ви по-справжньому кохали? | |
| | Кохання подібне до вітру, так само несподівано приходить, і так само й зникає. А справжнє кохання на все життя! | |
| Nach oben | |
 |
Quasselstrippe Registriert am: 2008-12-05 Punkte: 1213 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 15 Jan 2009 11:05 Titel: Чи існує справжнє кохання? А ви по-справжньому кохали? | |
| Чи єж воно насправді:
Питання для кожного суб*єктивне. Кожен знаходить в житті те вщо вірить . Я вірю і знаю що воно є! На мою думку, саме кохання будує цей Світ у всіх його най-кращих проявах. А іноді робить неможливі речі (мені це важко пояснити). | |
| Nach oben | |
 |
Tratschtante Registriert am: 2008-11-14 Punkte: 4183 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 15 Jan 2009 14:21 Titel: Чи існує справжнє кохання? А ви по-справжньому кохали? | |
| | Справжнє кохання, думаю, що існує, але не всім дано його відчути, пережити.....Є люди, які ніколи у своєму житті по - справжньому і не любили. Вони мають сім"ї, діти, але того дивного, незрозумілого для посторонніх почуття ті люди так і не відчували......сумно.....Спожіваюсь, я належатиму до тієї категорії людей, які відчували хоч раз у своєму житті такі почуття!!! | |
| Nach oben | |
 |
Sprücheklopfer Registriert am: 2008-11-03 Punkte: 878 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 15 Jan 2009 19:08 Titel: Чи існує справжнє кохання? А ви по-справжньому кохали? | |
| Звісно кохання є.Воно таке ніжне і палке,таке безмежне і жагуче.Любити і кохати ми даємо клятву в шлюбі і несемо своє кохання у долонях крізь життя.Спарвжнє кохання ніколи не згорає,воно прощає усі провини,летить і підноситься вгору до небес і завжди розгорається з великою силою. Кохати дійсно це віддати себе самого цілковито своєму коханому і кохати.але ніколи не згоріти від кохання. | |
| Nach oben | |
 |
Tutor Registriert am: 2007-06-11 Punkte: 7652 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 16 Jan 2009 12:08 Titel: Чи існує справжнє кохання? А ви по-справжньому кохали? | |
| Любовь конечно есть...Только вот понятие "справжнє" мне не совсем ясно. Что вы имеете ввиду? Я лично считаю что любовь либо есть либо её нет третьего не дано. Так что такое это ваше "справжнє кохання"?  | |
| Nach oben | |
 |
Tratschtante Registriert am: 2008-07-16 Punkte: 3890 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 16 Jan 2009 17:08 Titel: Чи існує справжнє кохання? А ви по-справжньому кохали? | |
| | Це таке сильне почуття, яке долає перешкоди, облагороджує, кохання в якому немає зради. Це чисте і світле почуття! Таке кохання - це на все життя! | |
| Nach oben | |
 |
Plaudertasche Registriert am: 2008-11-23 Punkte: 2944 Wohnort: Ukraine | Verfasst am: 17 Jan 2009 22:12 Titel: Чи існує справжнє кохання? А ви по-справжньому кохали? | |
| | Так, але я дуже древній, і все пройшло. Хоча приємно згадати. | |
| Nach oben | |
 |
| |