Forum | Chat | Weblogs | Clubs | Singlebörse | Spiele | Fotoalben | Mr. und Mrs. Wahlen Mitgliederliste Radio
Zu Favoriten hinzufügen Als Startseite anlegen   
Mein Profil
Community
Unterhaltung
Hilfreiches
Info
Service
Sprache
Werbung
    Mobileversionnew
RC-WELT.com » Clubs » Clubforen » Неформали іпросто люди, не такі як всі! » Улюблений український гурт
Neuen Beitrag schreiben   Auf Beitrag antworten Gehe zu Seite: Zurück    1, 2, 3, 4, 5   Weiter
Das Thema ausdrucken

Чи знаєте ви щось про гурт "Gogol Bordello"?
Знаю Гудзя особисто!
33,3%
 33,3%  [ 5 ]
Що це за Гоголь-Моголь?
66,7%
 66,7%  [ 10 ]
Stimmen insgesamt : 15

Autor Nachricht
Бодьо
Aktives Mitglied
Aktives Mitglied

BeitragVerfasst am: 14 Jan 2010 22:09
   Titel: Улюблений український гурт
  Antworten mit Zitat    Dieser Beitrag ausdrucken

о!маладєц,вибрав icon_biggrin.gif мєдалька тобі,за то шо в тебе є щось ще крім ню-метала

а твої Drowning Pool,і іст вестік і остальні???
не слухай цю комєрцію бляха-муха=)))
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden Gästebuch Die Alben des Benutzers anschauen
Андрушка
Tutor
Tutor

BeitragVerfasst am: 14 Jan 2010 22:16

Ти чи тупий, чи глухий... Якщо шариш, то ти підтвердиш, що стиль у альбомі "Full Circle" Drowning Pool - це не ню-метал, а пост-грандж. Чи це попса?
А, ну да icon_biggrin.gif Комерція. Нє, Бодя, це СТИЛЬ МУЗИКИ, ПОПУСТИСЬ ЩЕ РАЗ icon_biggrin.gif
East West - християнський рок. Ой, пардон,ти ж атеїст! Тільки чомсь жрать паски на Паску любиш!
Так вот. Такому умному дезеру, як ти, хочу сказати реплікою Руслана з групи Варлас (НЕ ПИШИ,ЩО ЦЕ НЮ-МЕТАЛ), що він мені написав тільки шо:
"Мы уважаем все направления и стили, в каком бы не играла та или иная группа, каждый делает то, что ему нравится."
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden Gästebuch Die Alben des Benutzers anschauen
Бодьо
Aktives Mitglied
Aktives Mitglied

BeitragVerfasst am: 14 Jan 2010 22:37

Андрушка hat folgendes geschrieben (14 Jan 2010 23:16 ) :
... Якщо шариш, то ти підтвердиш, що стиль у альбомі "Full Circle" Drowning Pool - це не ню-метал, а пост-грандж."

слухав пару пісень цієї групи і в мене образовався тошнотворний рефлекс,бо слухав там саме ню-метал

А, ну да icon_biggrin.gif Комерція. Нє, Бодя, це СТИЛЬ МУЗИКИ, ПОПУСТИСЬ ЩЕ РАЗ icon_biggrin.gif

-щось таке тепе сказанув,що я непойняв комєрція icon_arrow.gif стиль музики??? icon_razz.gif

Ой, пардон,ти ж атеїст! Тільки чомсь жрать паски на Паску любиш!"

-хєрню говориш,а я нє,бо в мене є всі підстави себе таким вважати

"Мы уважаем все направления и стили, в каком бы не играла та или иная группа, каждый делает то, что ему нравится."

-о,це харашо icon_arrow.gif єслі тільки це не комєрція
Андрушка
Tutor
Tutor

BeitragVerfasst am: 14 Jan 2010 23:33

Ню-метал-це не комерція, а стиль музики.
А твоїх любімцев я вважаю за комерцію. Твоїм гавно-групам треба за щось жити, от і випускають вони одне і теж з альбома в альбом. Бласт-біт-200 ударів, траханьє 6-5 струн, тупий (АЛЕ ШВИДКИЙ) соляк, тексти про здирання шкур з трупів, і альбом готовий. Що,не так?
Нема, Бодя, в тобі душевності, як раньше. Ти фізично существуєш,але енергетики някої. Позитива нема, бо пропав. А негатив тобі не лізе. Дивишся відео,як комусь роблять жахливі речі, і кайфуєш від цього. І в контакт викладаєш, мол, дивіться, як страдають! А сам, небось, не хочеш відчути,як це! Ти нахріна виклав відео операції на оці? Що ти хотів цим показати? ЩО САМЕ, Б*Я?
Злі люди були завжди.
І гавно ти слухаєш... ну і слухай.
Бодьо
Aktives Mitglied
Aktives Mitglied

BeitragVerfasst am: 15 Jan 2010 10:48

Андрушка hat folgendes geschrieben (15 Jan 2010 00:33 ) :
Ню-метал-це не комерція, а стиль музики.

-так,але в цьому стилі найбільше комерції

А твоїх любімцев я вважаю за комерцію. Твоїм гавно-групам треба за щось жити, от і випускають вони одне і теж з альбома в альбом. Бласт-біт-200 ударів, траханьє 6-5 струн, тупий (АЛЕ ШВИДКИЙ) соляк

-якщо б їм небуло за що жити,то вониб випускали якусь альтернатівку,панк,попсу,всякий днб і подібну хрєнь,бо великих усілій для цього не потрібно,і на це йде великий спрос,а для того,щоб зробити якісну пісню,то її треба розучувати спочатку пару місяців,тіпа таких що я слухаю по-перше,а по-друге більшість таких групп паралельно ще десь заробляють,так-шо ти тут мені ще По*и*ди.

тексти про здирання шкур з трупів, і альбом готовий. Що,не так?
Нема, Бодя, в тобі душевності, як раньше. Ти фізично существуєш,але енергетики някої. Позитива нема, бо пропав. А негатив тобі не лізе. Дивишся відео,як комусь роблять жахливі речі, і кайфуєш від цього. І в контакт викладаєш, мол, дивіться, як страдають! А сам, небось, не хочеш відчути,як це! Ти нахріна виклав відео операції на оці? Що ти хотів цим показати? ЩО САМЕ, Б*Я?
Злі люди були завжди.
І гавно ти слухаєш... ну і слухай.

-ти хоть сам пойняв що сказав icon_biggrin.gif ????
більшість групп застосовує сюрреалізм або для прикола пишуть,але я на слова не звертаю уваги,головне-музичка,а слова лише доповнюють її.

-ти що дуже хочеш,щоб всі були схожі на тебе??? icon_smile.gif
Андрушка
Tutor
Tutor

BeitragVerfasst am: 15 Jan 2010 11:08

-так,але в цьому стилі найбільше комерції - умнік, в попсі найбільше комерції! icon_smile.gif
-якщо б їм небуло за що жити,то вониб випускали якусь альтернатівку,панк,попсу - Альтернатива і панк на одному рівні з попсою? icon_smile.gif
-Щоб створити класний альбом, треба продумати його "от" і "до". А в дезі я цього небачу. І не я один.
щоб зробити якісну пісню,то її треба розучувати спочатку пару місяців-це не про дез.
"ти хоть сам пойняв що сказав "-поняв, звичайно. І ти поняв. Тільки відійшов від відповіді.
"більшість групп застосовує сюрреалізм або для прикола пишуть,але я на слова не звертаю уваги,головне-музичка,а слова лише доповнюють її. " - я не вірю, Бодя, що на тебе не впливають тексти. Не я один помітив, що тебе в останній час притягує мистецтво, на передньому плані якого насилля і його пропаганда. Так що тут ти цілком не правий, і признатися ти в цьому не хочеш навіть собі.
-ти що дуже хочеш,щоб всі були схожі на тебе??? - де це таке написано чи звідки це ти взяв?
Невдаха
wohnt hier
wohnt hier

BeitragVerfasst am: 15 Jan 2010 13:47

"Full Circle" це альбом гурту Creed
і це дійсно пост-грандж
Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden Gästebuch Weblog lesen Die Alben des Benutzers anschauen
Андрушка
Tutor
Tutor

BeitragVerfasst am: 15 Jan 2010 13:53

Невдаха hat folgendes geschrieben (15 Jan 2010 14:47 ) :
"Full Circle" це альбом гурту Creed
і це дійсно пост-грандж

При чому тут Creed? icon_biggrin.gif
Я про Drowning Pool, альбом 2007-го

Бодьо
Aktives Mitglied
Aktives Mitglied

BeitragVerfasst am: 15 Jan 2010 15:41

Андрушка hat folgendes geschrieben (15 Jan 2010 12:08 ) :
-так,але в цьому стилі найбільше комерції - умнік, в попсі найбільше комерції! icon_smile.gif

-ха-ха,ти аж просвітив мене

-якщо б їм небуло за що жити,то вониб випускали якусь альтернатівку,панк,попсу - Альтернатива і панк на одному рівні з попсою? icon_smile.gif

[quote="Андрушка|1263550122|261857153"]-Щоб створити класний альбом, треба продумати його "от" і "до". А в дезі я цього небачу. І не я один.quote]

-значить роззуй собі,і тим хто с тобою згоден-очі icon_idea.gif

щоб зробити якісну пісню,то її треба розучувати спочатку пару місяців-це не про дез.

-ага,що ти мені будеш втирати,якщо це нам розповідав гітарист групи діфінішенів,ти хоть сам спробуй створити хочаб одну пісню,ти оху**ш

"більшість групп застосовує сюрреалізм або для прикола пишуть,але я на слова не звертаю уваги,головне-музичка,а слова лише доповнюють її. " - я не вірю, Бодя, що на тебе не впливають тексти. Не я один помітив, що тебе в останній час притягує мистецтво, на передньому плані якого насилля і його пропаганда. Так що тут ти цілком не правий, і признатися ти в цьому не хочеш навіть собі.

цитата групи "Старый Склеп" на твою цю хню

"и ваше паскудство,моё безрассудство,свою ненависть к вам я превращаю в искусство,что лечит собой тяжелому привольно...."
Андрушка
Tutor
Tutor

BeitragVerfasst am: 15 Jan 2010 15:49

-значить роззуй собі,і тим хто с тобою згоден-очі - значить, воно так і є! Іншої відповіді я від тебе не чекав! icon_biggrin.gif
ти хоть сам спробуй створити хочаб одну пісню,ти оху**ш- icon_biggrin.gif правильно, від твого гавна ти і сам ох***єш
цитата групи "Старый Склеп" на твою цю хню -ти ж сам хню написав, брєд повний!
Neuen Beitrag schreiben    Auf Beitrag antworten Alle Zeiten sind GMT + 1
RC-WELT.com » Clubs » Clubforen » Неформали іпросто люди, не такі як всі! » Улюблений український гурт
Seite 4 von 5 Gehe zu Seite: Zurück    1, 2, 3, 4, 5   Weiter